Viernes, 21 de noviembre de 2008
Publicado por negraycriminal @ 12:41
Comentarios (0)  | EnviarDe:
Mercè Masnou Ferrer
Enviado el: miércoles, 19 de noviembre de 2008 20:26
Para: [email protected]
Asunto: un detectiu atípic per a la vostra llarga i fantàstica col·lecció

 

Bona tarda!

Tot i viure a Barcelona no he pogut mai acostar-me a la vostra excel·lent llibreria, cosa que tractaré de corregir a la que pugui.
He estat repassant, però, el vostre web i el vostre bloc i crec que la notícia que us dono en aquest missatge pot agradar-vos.

Sóc autora d'algun llibre de literatura infantil i juvenil però darrerament he estat en un projecte paral·lel molt llaminer, desenvolupant per la ràdio els casos d'un detectiu emmarcat en el món de Ki dels llibres que coescric amb Joan Llongueras de la saga Kadingir (Roca editorial). Aquest serà un dels personatges principals d'un nou llibre de la saga, El cas Shapla, però mentrestant ja ha aconseguit afirmar del tot la seva personalitat i desenvolupar tot un entorn, emmarcat, com els llibres de Kadingir, en l'humor, però en un to una mica més adult que aquests.

Aquest detectiu, en Logan, ha protagonitzat un total de 150 casos a Ona fm, al programa Miopia de Pere Espinosa -actualment els estan reemitint. Jo mateixa, en estreta col·laboració amb un altre Joan (Puig), he fet els guions (alguns són d'ell) i entre tots dos hem posat les veus. Hem comptat amb l'ajut inestimable de David López, encarregat dels efectes de so.

Tots els casos els podeu llegir i escoltar a
www.detectiulogan.cat, un web que fa poc hem engegat i que ens fa molta il·lusió presentar-vos.

Contents com estàvem d'haver arribat al cas 100 vam decidir fer-lo especial i és aquest un cas cantat, amb la música de fons de Bohemian Rapsody de Queen.

Fa poc més d'un mes vaig anar a França, a Montolieu, a presentar tot el projecte i també vam fer un
cas especial en castellà pel Màster de literatura infantil i juvenil de la UAB que ens va considerar narradors del mes abans de l'estiu.

En Joan Puig és també il·lustrador i ha fet una maqueta excel·lent d'un possible còmic d'aquest personatge que, ja ho veureu, dóna molt de sí. En aquests moments estem començant a buscar alguna editorial -d'aquí o de fora- que s'interessi pel projecte.

En fi, espero que gaudiu amb Els casos del detectiu Logan, que, si us ve de gust, deixeu la vostra empremta al llibre de visites i que un dia o altre ens puguem conèixer personalment!

Petons

Mercè


Comentarios