Martes, 24 de noviembre de 2009
Publicado por negraycriminal @ 12:25
Comentarios (0)  | EnviarEnviado el: jueves, 19 de noviembre de 2009 11:23
Para: [email protected]
Asunto: Re: La diosa ciega

 

Vaig estar dimarts a la xerrada de Montbau. Molt interessant. També trobo molt interessant la presentació que feu d'Anne Holt. He seguit els seus llibres traduïts i és una autora que m'enganxa força, ja esperava aquesta nova sèrie.

Però fa dies que us volia comentar una cosa en què no vaig estar d'acord. Aprofito ara. Presentàveu la Camilla Läckberg dient que agradaria a aquelles persones a qui agradava P.D. James. Discrepo. P.D. James és la reina. Certament, els seus darrers llibres es clonen l'un a l'altre, no pot ser d'altra manera, però això no invalida una carrera interessantíssima, amb una passió pels detalls, les atmosferes i les persones, una vessant poètica, que en la Läckberg ni tan sols s'intueix. Ja n'aprendrà, o no, però de moment, res de res, els seus llibres grinyolen molt. Qui em sembla més propera de P.D. James, tot i les diferències, és l'Elizabeth George. En molts autors i autores actuals es veu la influència de James en l'estructura de les novel.les.

 

Una abraçada, gràcies per les vostres orientacions, la vostra pàgina, per tot plegat. Us felicito per treballar en una cosa que us apassiona.

 

Montse

Comentarios