Viernes, 29 de enero de 2010
Publicado por negraycriminal @ 16:57
Comentarios (2)  | Enviar
Del 6 al 21 de Febrer

COMPANYIA LAZZIGAGS PRODUCCIONS

SHERLOCK HOLMES i el club dels pèl rojos.

Sobre una novel·la d’Arthur Conan Doyle
Música de Xavier Torras
Direcció de Teresa Devant

ARGUMENT

“Londres, 1889. Sherlock Holmes està desesperat.  No té cap cas per resoldre i això el posa en una situació de nervis creixents. Però les coses no són mai com semblen. Durant una actuació del mag Basil Gillette i de la cantant Rebecca Adler al teatre, es produeix un curiós robatori a la Reina. Paral·lelament apareix un anunci al diari amb un estrany reclam: El selecte Club dels pèl-rojos té una vacant a les seves oficines. Jabez Wilson, l’ingenu propietari d’una insolvent merceria aconsegueix aquesta vacant, en la seva nova feina haurà de copiar de dalt a baix tota l’enciclopèdia britànica.
Ràpidament Holmes estableix la connexió entre aquests fets, i amb l’ajuda del seu bon amic i cronista, el Doctor Watson, aconseguirà desemmascarar a una parella de criminals en potència i evitar el robatori a un dels principals bancs de la City”.

L’ESPECTACLE
La proposta que fem és una adaptació musical d’una de les moltes aventures de l’il·lustre detectiu anglès Sherlock Holmes. En aquesta història, a partir d’una anècdota absurda i desconcertant, Holmes pot descobrir un gran robatori. En l’aventura hi trobem misteri, intriga, acció i suspens que barrejat amb el format de musical fa que sigui un espectacle complet i atractiu per a tothom.  


Mès informació a

http://www.jtregina.com/2008-2009/2009/SHERLOCK%20HOLMES.html
Comentarios
Publicado por Invitado
Mi?rcoles, 17 de febrero de 2010 | 19:59
HeladoDemonioinvasorMuchas risasMuchas risasSonrisa GiganteLlorandoNavidadNavidadNavidadSonrisa Gigantedesquiciado
Publicado por Invitado
S?bado, 20 de febrero de 2010 | 15:52
VacilandoNocheNocheNavidadDemonioIdeaIdeaLloricaNocheDemonioDemonioDemonioDemonioDemonioDemonioDemonioDemonioDemoniomu?eco de nieveDivertidoFlashSonrojadomu?eco de nieveDemonioRebotadoNavidadHelado