Mi?rcoles, 24 de marzo de 2010
Publicado por negraycriminal @ 18:57
Comentarios (0)  | Enviar


Olot Negre

LORENZO SILVA I RAÚL ARGEMÍ,
PROTAGONISTES DE LA DARRERA SETMANA D’OLOT NEGRE: TEMPS DE PARAULES


OLOT NEGRE: TEMPS DE PARAULES
, anuncia els noms i activitats que es desenvoluparan durant les quatre setmanes del mes d'abril a la ciutat d'Olot que acollirà a nombrosos escriptors, estudiosos i aficionats al gènere negre i policíac.
Organitzat per l'Institut de Cultura de la ciutat d'Olot, la Biblioteca Marià Vayreda i coordinat per Àlex Martín Escribà, el Festival pretén abordar totes les disciplines del gènere i demostrar l'excel·lent estat de salut en què es troba actualment el gènere.

Si fa uns dies anunciàvem les activitats de les tres primeres setmanes del festival amb la presència d’escriptors com Leonardo Padura, Petros Márkaris, Donna Leon, Massimo Carlotto, Francisco González Ledesma, Andreu Martín, les xerrades teòriques a càrrec del llibreter i agitador cultural Paco Camarasa, l'especialista Jordi Canal i la presència de taules rodones i concerts al llarg de tot el mes, durant la darrera setmana comptarem amb la presència de l’escriptor argentí Raúl Argemí, que ens oferirà una xerrada sobre “Literatura i política”.

Per la seva banda, Lorenzo Silva, creador de la parella detectivesca formada pel sergent Bevilacqua i la caporal Chamorro, ens parlarà sobre l’origen de la policia benemèrita. A més, tancarà el festival l’escriptor i periodista Jordi Galves amb una intervenció titulada “Gènesi del gènere policíac: antecedents i precursors”. L’activitat musical de la setmana serà Tiroteig en Blue Note, una conferència musical de Manuel López Poy i David Giorcelli sobre l’origen del jazz i el blues a la novel·la negra.

Respecte a altres activitats de la darrera setmana cal destacar que com cada dimarts es projectarà una pel·lícula de cinema negre i policíac organitzat per la Filmoteca de la mateixa ciutat.

A part de les intervencions hi haurà sempre un col·loqui amb el públic.
Per a més informació podeu consultar la pàgina web:
www.olotnegre.cat

______________________________________________________________

LORENZO SILVA Y RAÚL ARGEMÍ, PROTAGONISTAS DE LA ÚLTIMA SEMANA DE OLOT NEGRE: TEMPS DE PARAULES

OLOT NEGRE: TEMPS DE PARAULES, contínua desvelando nombres y actividades que se van a desarrollar durante las cuatro semanas del mes de abril en la ciudad de Olot que acogerá a numerosos escritores, estudiosos y aficionados al género negro-criminal.

Organizado por el Instituto de Cultura de la ciudad de Olot, la Biblioteca Marià Vayreda y coordinado por Àlex Martín Escribà, el Festival pretende abordar todas las disciplinas del género y demostrar el excelente estado de salud en el que se encuentra actualmente el género.

Si hace unos días anunciábamos ya las actividades de las tres primeras semanas del festival con la presencia entre otros de Leonardo Padura, Petros Márkaris, Donna Leon, Massimo Carlotto, Francisco González Ledesma y Andreu Martín, las charlas teóricas a cargo del librero y agitador cultural Paco Camarasa, el especialista Jordi Canal y la presencia de mesas redondas y conciertos a lo largo de todo el mes, durante la última semana contaremos con la presencia del escritor argentino Raúl Argemí, que nos ofrecerá una charla alrededor de las relaciones entre “Literatura y política”.

Por otra parte, Lorenzo Silva, creador de la pareja detectivesca formada por el sargento Bevilacqua i la cabo Chamorro, nos hablará  sobre el origen de la policia benemérita. Además, ja jornada de clausura será a cargo del escritor y periodista Jordi Galves con una intervención titulada “Génesis del género policíaco: antecedentes y precursores”. La actividad musical de la semana la protagonizará Tiroteo en Blue Note, una conferencia musical de Manuel López Poy y David Giorcelli sobre el origen del jazz i el blues en la novela negra.

Aparte de las intervenciones habrá siempre un coloquio con el público. Para más información pueden consultar la página web:

www.olotnegre.cat


 


Comentarios