Viernes, 09 de septiembre de 2011
Publicado por negraycriminal @ 17:40
Comentarios (0)  | Enviar

 

El dia 15 de setembre tindrà lloc una trobada de lectors i amants de la novel·la negrocriminal per parlar de l’ús de pseudònims dins del gènere negre, i també per resoldre un dels misteris literaris més grans de l’any de la novel·la negrocriminal en català: qui és Nil Barral, l’autor i protagonista de l’aclamada novel·la L’home que dormia al cotxe?

 

Hem convidat a Paco Camarasa, perquè ens parli d’autors a l’ombra i de novel·les negres il·lustres que s’han signat amb pseudònim, i a Andreu Martín, perquè ens expliqui la seva experiència i aporti proves que demostrin que ell no és Nil Barral, tal com alguns mitjans insinuen.

 

Entre tots, provarem d’esbrinar més detalls sobre aquest autor tan enigmàtic (és un home? és una dona? és algú conegut? per què signa amb pseudònim?), i conduirem una investigació col·lectiva per posar en comú totes les hipòtesis sobre Nil Barral, que ja ha anunciat que al gener de l’any que ve torna amb una segona novel·la.

 

L’acte tindrà lloc el 15 de setembre, a 2/4 de 8 de la tarda, en el marc dela Setmana del Llibre en Català (Parc dela Ciutadella).

 

 

 


Comentarios