Jueves, 03 de noviembre de 2011
Publicado por negraycriminal @ 19:43
Comentarios (0)  | Enviar

 

Un mes d'octubre que es tanca amb realitats que són promeses de futur. Si més no, això és el que volem creure.

L'última novel·la de Teresa Solana, còmplice de Negra y Criminal, en què recupera «els seus bessons». L'hora zen, que presentarem properament a la llibreria.

L'impressionant estudi i el treball immens que hi ha darrere el llibre que Alrevés ha publicat sobre «La Cua de Palla». I que té com a clars culpables Jordi Canal i Àlex Martín Escribà, tots dos còmplices de Negra y Criminal.

I el proper dissabte la presentació a la llibreria d'una de les sorpreses de la narrativa negrocriminal en català. Quan la nit mata el dia, d'Agustí Vehí. Amb aquesta novel·la va guanyar el Premi Crims de Tinta, on hi ha menys propostes que en altres premis, però la competència és més ferotge.

Agustí Vehí és un d'aquests narradors que sense grans escarafalls ni salts al buit va construint una obra sòlida, que connecta amb el lector i li dóna novel·les ben escrites, fàcils de llegir.

Si no pot acostar-se el proper dissabte a la llibreria, demani'ns un llibre dedicat. D'aquí a uns anys, obriran el seu exemplar dedicat de Quan la nit mata el dia i ens agradarà que recordin el nostre consell.

Salutacions negrocriminals.

 


Comentarios