Viernes, 20 de enero de 2012
Publicado por negraycriminal @ 13:42
 | Enviar

 

(en català. pròxims dies traducció en castellà )

 

http://www.bcn.cat/bcnegra/2012/index.html

 

BCNegra 2012

programa

 

Presentació

 

Si és febrer i es parla de novel·la negra, d’investigacions, de crims..., només podem ser a Barcelona. Com cada any, des de ja en fa set, BCNegra es constitueix com la cita obligada pels lectors i lectores d’un gènere cada vegada més ampli, més suggerent, més entretingut i, alhora, també, més crític.

 

Els guanyadors del premi CWA International Dagger Award, els hereus de Camilleri i Mankell, les noves veus de les literatures catalana i castellana, les futures històries de referència a Anglaterra, la dama del crim Anne Perry i el nou premi Pepe Carvalho d’enguany, Petros Màrkaris, seran a Barcelona amb tots nosaltres. Els millors talents de la narrativa negrecriminal actual es troben de nou a la nostra ciutat.

 

En temps difícils, en temps de crisi, cada vegada sorgeixen més preguntes i els escriptors de la novel·la negra més social i contemporània segur que ens ajuden a trobar bones respostes. La vida, per a molts, es fa cada vegada més complicada, però s’hi fa menys si ens troben tots plegats amb una bona història entre les mans.

 

Més de 20 activitats programades, prop de 50 escriptores i escriptors participants. Durant els propers dies, del 2 al 12 de febrer, Barcelona es constitueix com la capital del crim literari. Fanàtics de la novel·la negra, lectors insomnes, aspirants a escriptors d’històries pròpies, seguidors de la millor literatura d’ara i de sempre... Benvinguts. Aquesta és la vostra trobada.

 

 

Del dijous 2 de febrer al mes de març

 

 

 DEMANA EL PROGRAMA SENCER A [email protected]